Warta

  • What is Rail Clip?

    Apa Rail Clip?

    Klem rel yaiku klem industri sing digunakake kanggo ngamanake trek sepur ing piring ngisor-piring kasebut ngamanake rel ing lemah. Saben penjepit ril bisa meksa udakara 2 ton (1814 kg) ing rol kasebut. Sanajan klem ril minangka cara umum kanggo ngamanake ril ing piring dhasar, ...
    Waca liyane