Fast Fast Rail Rail kanggo Sistem Fastening Railway

Katrangan singkat:

Wuxi Lanling Railway kabukten andal kanggo nyedhiyakake Fast Rail Railway kanggo para pelanggan kanthi rega kompetitif, kualitas sing bisa dipercaya lan layanan pelanggan sing perhatian. Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015 lan CRCC, uga duwe departemen R&D dhewe kanggo mbuktekake layanan OEM kanggo memenuhi sarat.


  • Rega FOB: USD 1,2 ~ 1,6 / pcs
  • Bobot: 0,68kg / pcs
  • Kemampuan Pasokan: 200.000 pcs / wulan
  • Lading Port: Shanghai
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P
  • Detail Produk

    Ringkesan Perusahaan

    FAQ

    Tag Produk

     

    Sistem Fast fast Rail Rail

    fastclip-rai-clip-4

    Rincian Produk

     fastclip-rai-clip-3

    Jeneng Produk
    Klip Fastclip Rail
    Bahan Baku
    60Si2MnA
    Dhiameter
    16mm
    Bobot
    0,68Kg
    Atose
    HRC44 ~ 48
    Toe Load
     
    Lumahing
    Minangka syarat pelanggan
    Standar UIC, DIN, JIS, AREMA, ISCR, GB, lsp
    Sertifikasi
    ISO9001: 2015
    Lamaran
    Sepur Sistem Fastening

    Apa sing bisa digawe?

    Wuxi Lanling Railway Equipment Co., Ltd. duwe spesialisasi ing manufaktur kabeh jinis klip rel. Produk ekspor utama kaya ing ngisor iki:
    E Series: E1609, E1804, E1806, E1809, E1817, E2001, E2003, E2005, E2006, E2007, E2009, E2039, E2055, E2056, E2063, E2091, lsp.
    Seri SKL: SKL1, SKL2, SKL3, SKL12, SKL14, lsp.
    Seri PR: PR∮16, PR85, PR309, PR401, PR601A, lsp.
    Fastclip: ∮15, ∮16
    Klip Deenik: ∮18
    Gauge Lock Klip: ∮14

    Klip Safelok, Seri MK lsp.
    Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, Sugeng rawuh ing priksaan.

    railway-fastener


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Wuxi Lanling Railway Equipment Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan terkemuka pad pad lan pengencang sepur. Kita duwe pabrik pabrik dhewe. Produk kita wis diekspor ing saindenging jagad. Kita wis entuk sertifikat ISO9001-2015 lan uga entuk CRCC sing dianugerahi Menteri kereta api China. Kita bisa ngasilake miturut standar internasional kaya ASTM, DIN, BS, JIS, NF, ISO. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ngembangake produk anyar yen sampeyan bisa menehi gambar utawa conto.
    Kita setya "rega Kompetitif, Kualitas Paling Apik".

    company

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita pabrik.

    P: Suwene kiriman sampeyan?
    A: Umume sajrone 25-30 dina kanggo wadhah 20ft sawise prabayar sing ditampa.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging biaya muatan kudu dibayar dhewe.

    P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: 30% pembayaran sadurunge, saldo sadurunge dikirim liwat T / T.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita