Klip Rel E2039 Fastener Elastis kanggo Sistem Fastening Railway

Katrangan singkat:

Wuxi Lanling Railway kabukten andal kanggo nyedhiyakake Fast Rail Railway kanggo para pelanggan kanthi rega kompetitif, kualitas sing bisa dipercaya lan layanan pelanggan sing perhatian. Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015 lan CRCC, uga duwe departemen R&D dhewe kanggo mbuktekake layanan OEM kanggo memenuhi sarat.


  • Rega FOB: USD 0,88 ~ 0,95 / pcs
  • Bobot: 0,78kg / pcs
  • Kemampuan Pasokan: 200.000 pcs / wulan
  • Lading Port: Shanghai
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P
  • Detail Produk

    Ringkesan Perusahaan

    FAQ

    Tag Produk

    Sistem Pengikat Rail Rail Elastis

    Ing klip karet elastis e-clip wis diinstal ing luwih saka 50 negara ing atusan aplikasi, sing bisa digunakake ing meh kabeh jinis bagean alur. Wis puluhan taun teknologi iki kanthi aman nggawa passegngers lan barang sing nggawe pengikat kasebut isih digunakake ing saindenging jagad.

    railway-fastener-system

     

    Fitur

    • 1. Sistem sing aman & andal saka desainer e-clip asli
    • 2. Desain tanpa benang & ketegangan nggawe sistem ora prelu mriksa torsi
    • 3. Jembar desain kanggo saben aplikasi lan lingkungan.

     

     

    Rincian Produk

    E2039 _副本

    Jeneng Produk
    Klip Rel Elastis E2039
    Bahan Baku
    60Si2Mn
    Dhiameter
    20mm
    Bobot
    0,78Kg
    Atose
    HRC44-48
    Toe Load
    luwih saka 2750 bls (Deflection 11.1mm)
    Lumahing
    Minangka syarat pelanggan
    Lemes
    5 yuta siklus tanpa retak
    Sertifikasi
    ISO9001: 2015
    Lamaran
    Sistem Fastening Railway

     

    Apa sing bisa digawe?

    Wuxi Lanling Railway Equipment Co., Ltd. duwe spesialisasi ing manufaktur kabeh jinis klip rel. Produk ekspor utama kaya ing ngisor iki:
    E Series: E1609, E1804, E1806, E1809, E1817, E2001, E2003, E2005, E2006, E2007, E2009, E2039, E2055, E2056, E2063, E2091, lsp.
    Seri SKL: SKL1, SKL2, SKL3, SKL12, SKL14, lsp.
    Seri PR: PR∮16, PR85, PR309, PR401, PR601A, lsp.
    Fastclip: ∮15, ∮16
    Klip Deenik: ∮18
    Gauge Lock Klip: ∮14

    Klip Safelok, Seri MK lsp.
    Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, Sugeng rawuh ing priksaan.

    railway-fastener

    Ing klip karet elastis nggunakake kinerja deformasi mlengkung materi lan kinerja deformasi torsi bahan (utamane bagean bunder klip karet elastis), dadi elastisitas umume apik, lan umume ora ana perangan silang sing lemes. Mula, tingkat pemanfaatan materi akeh. Ing sirkuit konvensional, umume dikarepakeklip reltekanan dhuwur lan elastisitas sing apik. Ing babagan iki, klip rel elastis duwe kaluwihan sing jelas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Wuxi Lanling Railway Equipment Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan terkemuka pad pad lan pengencang sepur. Kita duwe pabrik pabrik dhewe. Produk kita wis diekspor ing saindenging jagad. Kita wis entuk sertifikat ISO9001-2015 lan uga entuk CRCC sing dianugerahi Menteri kereta api China. Kita bisa ngasilake miturut standar internasional kaya ASTM, DIN, BS, JIS, NF, ISO. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ngembangake produk anyar yen sampeyan bisa menehi gambar utawa conto.
    Kita setya "rega Kompetitif, Kualitas Paling Apik".

    company

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita pabrik.

    P: Suwene kiriman sampeyan?
    A: Umume sajrone 25-30 dina kanggo wadhah 20ft sawise prabayar sing ditampa.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging biaya muatan kudu dibayar dhewe.

    P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: 30% pembayaran sadurunge, saldo sadurunge dikirim liwat T / T.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita