Babagan Kita

about-us

Profil Perusahaan

Wuxi Lanling Railway Equipment Co., Ltd. didegaké ing wulan Juli 1989, lan khusus kanggo pabrik peralatan sepur. Produk kami duwe macem-macem kategori, kalebu klip spring tipe A, tipe B, tipe I, tipe II, tipe III, tipe D1, klip spring subway jenis WJ-2, seri klip E ekspor, seri seri PR, seri SKL, lan Lsp. Kita uga ngasilake macem-macem piring apron pengukur ril, paku sekrup, kacang, mesin cuci datar, mesin cuci musim semi, bantalan besi, bantalan karet sing digunakake ing macem-macem jinis trek turu beton rel lan desain turnout, piring plastik, lan produk nilon. Alamat Lanling No. 168 Dalan Nanfeng Pertama, Kota Meicun, Distrik Xinwu, Kota Wuxi, Provinsi Jiangsu, China. Transportasi menyang lan saka Lanling pancen trep. Bandara internasional Wuxi ana 10 km ing sisih kidul Lanling, lan dalan ekspres Huning lan dalan negara 312 negara mung sawetara menit. 

Kapasitas produksi tahunan kereta api Lanling udakara 10 yuta unit. Lanling duwe 3 lini produksi kanggo klip rel, 2 lini produksi kanthi otomatis, 2 lini produksi bantalan wesi, 1 lini produksi paku sekrup paling maju, lan 2 jalur assembling coating kanggo perawatan cat cat karat spring lan cat. Peralatan utama Lanling kalebu 3 set mixer kanggo ngasilake bantalan karet, 3 set pabrik campuran, 3 set 400 ton, 5 set 300 ton, 10 set mesin vulkanisir piring datar 100 ton, lan 1 set piring plastik lini produksi.

Kebijakan kualitas Lanling yaiku "Nguatake kesadaran kualitas kanthi terus-terusan; Ngleksanakake spesifikasi proses kanthi ketat; Ningkatake kemampuan jaminan kualitas; Ngrampungake syarat standar produk". Target kualitas Lanling yaiku "Kanggo njamin tingkat kualifikasi produk sing 100% nalika ora ana ing pabrik, lan produk sing dudu kualifikasi ora diidini lunga". Komitmen kualitas Lanling yaiku "Pasokan produk sing berkualitas lan nyedhiyakake layanan sing perhatian". Kualitas produk minangka tujuane sing langgeng; kepuasan klien minangka usaha terus-terusan, lan kita bakal menehi sumbangan kanggo pambangunan railway lan transit rail kutha kanthi produk sing nduweni kualifikasi, rega preferensial, lan layanan sing apik banget. Wuxi Lanling Railway Equipment Co., Ltd. kanthi seneng nampi klien domestik lan manca kanggo ngunjungi lan menehi pandhuan profesional kanggo kita!